Rivning Stockholm

Professionell rivning på ett tryggt sätt 

Vi åtar oss alla typer av rivningsarbeten – oavsett om det handlar om rivning av en större fastighet, en mindre del av ett hus eller hus med exempelvis K-märkning så kan du som beställare räkna med ett rakt igenom professionellt jobb. 

Vi arbetar alltid med säkerheten i första rummet. En rivning innebär alltid faror då det handlar om enorma krafter och tyngder som sätts i omlopp. Man kan aldrig se rivning som något man bara passerar innan man kan bygga nytt. Det är då olyckorna sker: en rivning ska aldrig forceras eller stressas igenom - den ska alltid planeras in i minsta detalj. 

 

Kontakta oss
Säker rivning i vår regi 

Att anlita proffs ger dig som beställare ett bra startskott för det projekt du planerar. Det första steget i samband med en rivning - och här tar vi för givet att du ansökt om- och erhållit ett rivningslov av Byggnadsnämnden - är att göra en riskanalys. 

Var hittar vi riskerna med just din rivning - och hur motverkar vi dessa? Vår långa vana och kunskap om rivning gör att olyckor - på både person och egendom - kan undvikas. Vi använder oss även av modern utrustning och maskiner som både förenklar och effektiviserar vårt arbete. 

Miljö och klimat i fokus 

Vårt arbete med rivning bygger även på att miljö och klimat hamnar i fokus. Vi arbetar alltid utifrån de lagar, regler och föreskrifter som finns gällande sortering och återvinning av det material som ska rivas ut.

För oss är denna fråga viktig och vi vill definitivt vara ett företag som visar vägen för andra och som går i bräschen för en bättre miljö och för att minska de negativa avtrycken på klimatet. 

Vad ska rivas hos dig? Oavsett vad det handlar om så kan du räkna med ett professionellt arbete om du väljer oss. Vi tar hand om din rivning och hjälper dig att snabbare komma igång med den byggnation du planerat. Kontakta oss redan idag så sätter vi igång! 

Rivning Stockholm med Zanerix rivningsfirma

Din rivningsfirma i Stockholm

När vi utför en rivning så arbetar vi alltid med smarthet och exakthet i fokus. Det är viktigt att alltid ha fullständig koll på hur man hanterar materialet på ett korrekt sätt. För oss är det alltid viktigt att hålla tiden och slarvar aldrig med säkerheten. 

Tack vare vår kompetens och långa erfarenhet utför vi alla rivningsarbeten med högsta kvalitet och säkerhet.

Miljötänket har alltid en stor roll i verksamheten. Våra kunder ska vara trygga i att den säkraste och mest hållbara metoden används och vi återanvänder i så hög grad som möjligt samt minimerar deponin med mera.

Rivning Stockholm – säkerhet i fokus

  • Planering och riskbedömning. Innan rivningsarbetet påbörjas är det viktigt att genomföra en noggrann planering och riskbedömning. Detta inkluderar en inventering av byggnaden och dess konstruktion, identifiering av eventuella faror och utformning av en strategi för att minimera dem. 
  • Användning av rätt utrustning och tekniker. Att använda sig av rätt utrustning och tekniker är avgörande för en säker rivning. Olika byggnader och material kräver olika metoder och verktyg för att kunna rivas på ett säkert sätt. 
  • Utbildad och erfaren personal. En annan viktig punkt är att ha utbildad och erfaren personal som utför rivningsarbetet. Dessa personer bör ha rätt kunskap och kompetens för att hantera de olika utmaningar som kan uppstå under en rivning. 

Kunden är viktigast när vi river

Vi är ett erfaren men samtidigt modern rivningsfirma i Stockholm som genom åren har utfört stora och små rivningar åt privatpersoner, företag och offentliga alVåra rivningstjänster omfattar allt från mindre rivningsjobb såsom borttagning av väggar och golv, till mer omfattande projekt som helrenoveringar och större byggnadsrivningar. 

Vårt mål är att leverera effektiva lösningar som uppfyller våra kunders behov och förväntningar. Vi anpassar varje projekt efter kundens önskemål och budget, och är stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Våra tjänster inom rivning

Vi erbjuder ett brett utbud av olika rivningstjänster för både privatpersoner och företag. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Totalrivning av hus och byggnader
  • Delrivning av specifika delar eller sektioner av en byggnad
  • Rivning av garage, carports och andra mindre strukturer
  • Miljösanering och asbestsanering inför rivning
  • Transport av rivningsavfall till rätt deponi

Erfarenhet och expertis

Med många års erfarenhet inom branschen har vi utvecklat en gedigen expertis inom rivning. Vårt team av professionella och certifierade rivningsexperter är välutbildade och har den kompetens som behövs för att genomföra alla typer av projekt på ett säkert och effektivt sätt. Vi håller oss också uppdaterade med de senaste teknikerna och metoderna inom rivning för att säkerställa att vi alltid levererar högkvalitativa resultat till våra kunder.

Vi är fullt utrustade med moderna verktyg och maskiner för att genomföra alla typer av rivningsprojekt effektivt och säkert. Vårt team av erfarna och certifierade rivare arbetar noggrant för att säkerställa att alla säkerhetsåtgärder vidtas för både personal och omgivande miljö.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med allt inom rivning i Stockholm.

Vi sanerar mögel snabbt och effektivt
Kontakta oss